Add Listing

© 2019 All rights reserved. Cel mai

Cel mai original service samsung

Home / Blog / Cel mai original service samsung

Create a Blog listing

Indiferent de problema telefonului tau, tehnicienii nostri au solutia. 90% din probleme se rezolva in service in maxim 30 de minute.

ferim solutii complete reparatii Samsung, service Samsung, pentru orice telefon existent pe piata. Reparatii service telefoane Samsung SOFTWARE: Reparatii de BOOT, decodari, resoftari telefoane Samsung, up-grade telefoane mobile Samsung, eliminare coduri de siguranta, back-up si recuperare de date si orice alte operatiuni de service SOFTWARE nelistate aici.

Reparatii service telefoane Samsung HARDWARE: inlocuire display telefoane mobile Samsung, inlocuire geam telefoane mobile Samsung, inlocuire touch screen telefoane mobile Samsung, reparatii telefoane mobile Samsung scapate in lichide, reparatii pe placa de baza, reparatii procesoare, memorii, reparatii antene SEMNAL telefoane mobile Samsung, reparatii sau inlocuire casti, reparatii inlocuire difuzor, reparatii mufa, port, folie INCARCARE Samsung, inlocuire baterie, carcasa si alte operatiuni.

Probleme des intalnite la telefoanele sau tabletele Samsung

Lucram doar cu piese originale si oferim garantie la orice reparatie si piesa, si pentru ca avem incredere in capacitatile noastre am introdus politica de 14 days money back. Asta inseamna ca daca nu pleci de la noi multumit si in 2 saptamani telefonul nu se comporta la fel ca inainte, iti oferim banii inapoi. In plus, poate ca vrei sa vezi ce se intampla pe timpul reparatiei, de acum poti sa asisti pe durata in care tehnicienii nostri se ocupa de dispozitivul tau. Vino sa te convingi, suntem service samsung autorizat in Bucuresti, avem tehnicieni cu experienta si ne aflam in Bucuresti, Sector 3 in zona Dristor.

Avem o locatie noua unde poti privi linistit ceea ce se intampla, pentru ca ne dorim ca tu, clientul nostru, sa ai deplina incredere in service-ul nostru. Sau poate nu ai timp sa stai sa pierzi timpul, de aceea noi ne ocupam de dispozitivul tau pe loc si majoritatea interventiilor nu dureaza mai mult de aproximativ 15 minute. Suna prea frumos ca sa fie adevarat nu-i asa?

– blocare dupa update
– telefonul nu raspunde la comenzi
– restartarea telefonului
– probleme cu camera
– nu gaseste retelele
– iluminarea tastaturii nu functioneaza corespunzator
– touch screen-ul se strica
– problema afisare menu principal
– probleme la resetarea telefonului

Posted on Apr 08, 2019